BPBK03 01
BPBK03 02

◎ Houten bijtring met konijnenoren met rammelaar - Rood ◎

Productcode: BPBK03

Zoek je een leuke bijtring voor je eigen kindje of een hip kraamcadeau? Van deze schattige bijtring met gehaakte konijnenoren wordt iedere baby blij. Ideaal voor doorkomende tandjes en stimuleert de motoriek en het gevoel voor verschillende materialen en vormen.

De bijtring is al gemaakt en kan dus direct verzonden worden. De bijtring past door de brievenbus.

◎ Materiaal

De ring is van onbehandeld beukenhout en vrij van gifstoffen. De oren zijn gehaakt van 100% katoen van het kwaliteitsgaren Scheepjes Catona. Eventuele toevoegingen in het oor zoals bijvoorbeeld knisperfolie, pieper of een rammelschijf zijn omsloten door een lapje 100% katoenen flanel.

◎ Maat

De ring heeft een doorsnede van 7 cm.

◎ Wasvoorschrift

De oren kunnen losgehaald worden van de houten ring. Het is aanbevolen de oren te wassen op max. 30ºC. Met de hand of op een wol- of fijnwasprogramma. Niet in de droger. De houten ring kan afgenomen worden met een vochtige doek.

◎ Opties

De bijtring is verkrijgbaar is verschillende kleuren en er kan gekozen worden om knisperfolie, een (knijp)pieper of een rammelschijf in de oren te laten toevoegen. Zie hiervoor ook de andere kant-en-klare bijtringen in mijn shop. Wil je liever een ander kleurtje of een andere toevoeging of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact op.

 

Eventuele toevoegingen in het oor zoals bijvoorbeeld knisperfolie, pieper of een rammelschijf zijn omsloten door een lapje flanel en stevig vastgenaaid. Hierdoor kan dit niet door het haakwerk naar buiten worden gepeuterd. Hoewel alles met zorg is bevestigd adviseert Sienswijze om de baby alleen onder toezicht met de bijtring te laten spelen.

 

€10,- excl. verzendkosten