Wie is Sienswijze

SienHi, ik zal me even voorstellen.

Ik ben Sien en ik woon samen met mijn partner in Zoetermeer. Hier maak ik al jaren de meest uiteenlopende creaties zoals seizoentafelfiguren van vilt, seizoentafel accessoires van hout, gehaakte babyproducten en genaaide woonaccessoires.

Wat begon met het geven van een origineel handgemaakt cadeau voor vrienden en familie, resulteerde in steeds meer verzoekjes of ik op bestelling iets wilde maken. En zo ontstond Sienswijze als productmerk en handwerkatelier.

Met veel plezier, liefde en aandacht maak ik mijn producten. Ik werk het liefst met natuurlijke en milieuvriendelijke materialen zoals wolvilt, wol, katoen, kant, linnen en hout. Dit vind je dan ook in veel van mijn de producten terug.

Kijk gezellig even rond op mijn pagina. Misschien zit er iets bij wat je leuk vindt. Soms ontstaat er in een creatieve bui een geheel nieuw product. Dus kom regelmatig een kijkje nemen voor de meest recente nieuwe items.

Zoek je iets specifiek en zie je dit niet, neem dan gerust contact met me op. Wellicht kan ik, in overleg, iets op bestelling voor je maken.

Creatieve groet,

Sien