BPLF01 01
BPLF01 02

💙 Handgemaakt knooppopje van zacht flanel met slaapmutsje 💙

Zoek je een leuke knuffel voor je eigen kindje of een hip kraamcadeau? Dit handgemaakt knuffelpopje van zacht flanel in een prachtige kleur blauw is heerlijk om urenlang mee te knuffelen!

Het hoofdje is gevuld met schone geplozen schapenwol. De wol neemt na enige tijd de geur van de ouder(s) (bijvoorbeeld door de knuffel een paar nachten bij zich te houden) en het kindje aan. Hierdoor geeft de knuffel al heel snel een warm, vertrouwd en rustgevend gevoel. De geknoopte handjes nodigen uit voor het kindje om aan te 'friemelen'. Hierdoor wordt al spelenderwijs de vinger coördinatie geoefend.

De lappenpop is al gemaakt en kan dus direct verzonden worden.

💙 Materiaal

Deze knuffel is gemaakt van 100% katoenen flanel met een slaapmutsje welke met de hand is vastgezet met een dekensteek in een contrasterende kleur garen. Het hoofdje is opgevuld met 100% gewassen schapenwol.

💙 Maat

De doek is ongeveer 40 cm breed.

💙 Wasvoorschrift

Het is aanbevolen het product te wassen op max. 30ºC. Met de hand of op een wol- of fijnwasprogramma. Niet in de droger.

 

Hoewel alles met zorg is bevestigd adviseert Sienswijze om de allerkleinsten alleen onder toezicht met de tutteldoek te laten spelen.

 

Mocht je nog vragen hebben of wil je liever een andere kleur of maat, neem gerust contact op.

 

€20,- excl. verzendkosten